Over ons

RegioBewindRegioBewind is een kleinschalig kantoor in de regio Noord-Nederland met hart voor de belangen van onze cliënten. Wij zijn transparant en open door onder andere cliënten de mogelijkheid te geven om in te loggen in zijn/haar eigen digitale dossier, zodat de cliënt direct ziet wat de actuele status is van zijn/haar financieel beheer.

RegioBewind is een gecertificeerd bewindvoerderskantoor met ervaren medewerkers.
Wij zijn door de rechtbank Noord-Nederland benoemd tot beschermingsbewindvoerder. Zo voldoen wij aan de strenge kwaliteitseisen die sinds 1 april 2014 verplicht zijn gesteld door de overheid.
Zo dienen wij elk jaar de financiën van onze cliënten en onze bedrijfsvoering te laten controleren door een accountant en verantwoording hiervan af te leggen aan de rechtbank. Door deze kwaliteitswaarborg bent u ervan verzekerd dat uw financiële belangen op een professionele wijze worden gewaarborgd en dat u de best mogelijke begeleiding krijgt.

RegioBewind biedt directe hulp bij het op orde brengen van uw administratie en geldzaken. Wij creëren rust en overzicht voor onze cliënten door de financiële situatie te stabiliseren met de daarvoor beschikbare middelen.